Om Vores eventyr…

Velkommen til min blog Vores Eventyr!

Jeg hedder Anne Kirstine og jeg elsker at rejse. Det gør min mand også. Efter en drømmeferie til Australien og Thailand med vores (på det tidspunkt) to børn fik jeg lyst til at blogge om rejser og oplevelser med børn. Det er blevet til bloggen Vores Eventyr.

Her kan du bl.a. læse om vores ferieoplevelser i mange forskellige lande. Og fordi det er vigtigt at huske, at eventyr ikke kun er når du pakker langtidskufferten og tager på langfart, så handler Vores Eventyr i særdeleshed også om oplevelser du kan få med dine børn i nærområdet. Oplevelser, som kan nås på et par timer eller på en weekend. På den måde bliver der plads til meget mere eventyr i vores liv!

Da vi bor i Køge har jeg selvfølgelig et ekstra vågent øje på aktiviteter i mit lokalområde.

Det med at rejse har været en hobby for mig meget længe. Helt fra bilferierne i Europa som barn og indtil jeg blev gammel nok til at tage ud alene.

Da jeg så mødte min mand fandt jeg en der var lige så vild med at rejse som jeg selv. Heldigt, hva’?

Da vi så fik vores første barn i 2009, tog vi bare hende med ud at rejse, for lægge rejseriet på hylden var ikke et ønske. Allerede da hun var tre måneder gammel tog vi til Toscana og da hun var 8 mdr. fløj vi til Thailand. Så det kan sagtens lade sig gøre at rejse langt med små. To år senere kom vores andet barn, men det ændrede ikke på rejselysten. Nu blev dobbeltklapvognen bare vores nye bedste ven, og vi besøgte bl.a. USA. Vores mantra har været, at selvom vi har fået børn, så skal det ikke stoppe vores rejselyst. Så vi rejste stadig, bare på en lidt anden måde. Det tætpakkede dagsprogram var (næsten) væk til fordel for god tid, afslapning og legepladser. Og i stedet for fancy hoteller prioriterer vi nu en god lejlighed med mulighed for selv at lave mad rigtig højt!

Nu har vi så i 2016 fået vores tredje barn – en lille skøn efternøler. Så vi er startet forfra på at rejse med små børn og nu også kombineret med to større børn. Det giver ganske givet input til helt nye indlæg her på Vores Eventyr, for det er en ny rejseform. Hvordan tilgodeser vi alles behov og får stadig gode oplevelser som en familie?

Vores Eventyr er min families eventyr, men jeg håber, at det også kan blive din families eventyr!

Jeg håber, at denne blog kan være en inspiration for dig og din familie til at få lidt mere eventyr ind i hverdagen.

Hvis du har spørgsmål til indlæggene på bloggen, så læg meget gerne en kommentar ved indlægget, jeg elsker at høre fra jer der læser med herinde. Du kan også bruge kontaktformularen, jeg deler meget gerne ud af vores erfaringer, tips og tricks.

Kærlig hilsen Anne Kirstine, Vores Eventyr

Editeret 2/8 2019

Kommentarer (2)

 1. Leah | KidBucketList

  Congratulations on your new blog! It is fantastic. I can not wait to read about all of your adventures.

  Tillykke med din nye blog ! Det er fantastisk. Jeg kan ikke vente med at læse om alle dine oplevelser.

  Svar
  1. Anne Kirstine (Forfatter)

   Thanks Leah! :) I can’t wait to get started for real.
   You are an inspiration to me!

   Svar

Skriv kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.