Om Vores eventyr…

“Vores eventyr” er min families eventyr – måske kan de oplevelser ende med at blive inspiration til din families eventyr :-)

Min familie og rejselysten

Min mand og jeg har altid elsket og rejse og vi har været mange steder – både som par, men også før vi mødte hinanden. Da det første barn meldte sin ankomst i 2009 var vi helt enige om at vi ønskede at fortsætte med at rejse, nu bare sammen med vores barn. Det betød, at vores datter var 3 måneder gammel og lige døbt da hun for første gang var med i en flyver med kurs mod Italien. Senere, i 2011, kom vores søn til og nu drog vi bare af sted med to børn. I den forbindelse blev dobbeltklapvognen vores bedste ven. Vi tog måske ikke på de vilde og udfordrende rejser til f.eks. Bolivia med rygsæk, men vi tog ud i verden – også gerne på lange flyvetyre til Thailand og USA med ret små børn. Vores pointe har været, at vi stadig gerne ville ud og opleve – nu bare på rejser som er tilpasset børn. Hvor vi i “gamle dage” ville have stået op kl. 7 og gået fra seværdighed til seværdighed i løbet af en dag, sætter vi nu mere pris på ikke at planlægge for meget aktivitet for en enkelt dag. Og vi sørger for at prioritere legepladser, afslapning – og is :-) Og vi synes det fungerer fantastisk.

Vi er netop kommet hjem fra vores drømme-eventyr-rejse, hvor vi rejste i Australien og Thailand i sammenlagt to måneder. Det har været en fantastisk tur, som vi forsøgte at planlægge med det for øje, at børnene også skulle have en fed tur. Så vi havde f.eks. flere dages stop-over i Bangkok på vej til Australien, så de små kunne vænne sig til tidsforskellen, afslapningsdage når vi ankom til en ny by efter en flyvetur osv.

På vores tur startede jeg en rejseblog, som jeg, efter vi er kommet hjem, har stor lyst til at fortsætte – men med et lille twist. For eventyrene, som det at rejse vitterligt er, er ikke forbeholdt lange udenlandsrejser. Eventyret findes også i de små udflugter i hverdagen og weekenden. Og for mig er det også et lille eventyr når havens frugter og bær forvandles til saft og syltetøj som kan gemmes og puttes på de pandekager som børnene har hjulpet med at bage. Alt dette kan du læse mere om her på Vores eventyr.

Jeg håber, at denne blog kan være en inspiration for dig og din familie til at få lidt mere eventyr ind i hverdagen – og jeg vil rigtig gerne høre hvad lige netop DINE eventyr er.

Jeg glæder mig til at møde dig!

Happy reading :-)

IMG_7578

Kommentarer (2)

 1. Leah | KidBucketList

  Congratulations on your new blog! It is fantastic. I can not wait to read about all of your adventures.

  Tillykke med din nye blog ! Det er fantastisk. Jeg kan ikke vente med at læse om alle dine oplevelser.

  Svar
  1. Anne Kirstine (Forfatter)

   Thanks Leah! :) I can’t wait to get started for real.
   You are an inspiration to me!

   Svar

Skriv kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *